…kaatoja vuodesta 1932

Lavian metsästysseura ry on prustettu vuonna 1932. Seura toimii Porin kaupungissa entisen lavian kunnan alueella, jossa seuralle on vuokrattu metsästysmaita maanomistajilta n. 20 000 hehtaaria.

Jäseniä yhdistyksessä on noin 180.

Yhdistys harjoittaa metästystä, riistanhoitoa, kenneltoimintaa, ammunta- ja kilpaurheilua sekä yleistä seuratoimintaa.

Seuran omistuksessa on ampumarata hirvi-, pikkuhirvi- ja haulikkoratoineen, lahtisuuli lihankäsittelymahdollisuuksin sekä metsästysmaja, joka on vuokrattavissa juhla- ja kokoustilaisuuksiin.

Harjoitusammunnat alkavat perjantaina 13.5. klo 18.00

Hirvieläinjahtiin osallistuva jäsen, käy tarkistamassa oma talkootyövuorosi ammuntakopilta tai kirjautumalla jäsensivuille.

Harjoitusammunnat ovat käynnistyneet. Ammunnat aina perjantaisin klo 18.00.